Wordpress Social Flow ( WSF ) 1.0.0 Alpha
Selam arkadaşlar bir eklenti projesi üzerinde çalışıyorum. Yakın zamanda alpha olarak sınırlı kullanıma açacağım burada ki amacım alpha sürümünü deneyimleyip hata bildirimleri ve geliştirme önerileri almak olacak. Alpha sürümün de edineceğim bilgiler doğrultusunda bir beta sürümü oluşturacağım bu da tamamen birinci versiyon için karar kılınmış özelliklerin ve eklentinin tekrardan baştan sona testi ve hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleri için olacak. Sonrasında nasip olursa satışa sunacağım.
Şuan hazır değil önümüzde ki zamanlarda hazır olacak. Test sürecine katılmak isteyen kişiler aşağıda katılmak istiyorum diye belirtebilir ilk 2 kişiye lisansı sunacağım tabi doğal olarak domain lisansı üzerine olacak. Ve eklenti tamamen yayınlandığında da bu lisans yine size ait olmaya devam edecek. Ama bu iki kişinin öylesine almasını istemiyorum yani cidden bir sorunla karşılaştığında bana bildirmesi kullanıcılarından gelecek olan bildiri ve önerileri bana iletmesini istiyorum. Katılacak kişilere şimdiden hayırlı olsun.