Merhaba arkadaşlar
Eski kız arkadaşım tehtit ediyor diye beni jandarma ya şikayet etmiş . 4 gün önce jandarma aradı beni buraya gelmen gerek ifade için dedi şuan gelemem uzak orası bana. Dedim o da gelmen lazım ama dedi bende gelemem dedim ben savcılığa dosyayı sununca yakalaman çıkar falan dedi . Kızı telefona istedim onun telefonundan aradi çünkü kızla konuştum sen ne yapmayaca çalışıyosun diye .( Kız 30183922 erkek ile insagtam da konuşup beni aldatıyor ) şikayeti geri çek .adam gibi bitirelim uğraştırma beni boş işlerle dedim telefonu jandarma ya verdi abi verir misin telefonu onla halledelim şikayet olmasın güzellikle kapansın konu dedim telefonu vermem zaten yasak dedi abi güzellikle kapatalım şikayet falan uzun uğraş olacak falan dedim konu kapandı kapattık . Bugün jandarma ya gittim oraya

Şikayet varmış dedim . Baktılar PC den komutanını aradılar haydar geldi ifadesini alalım mı diye oda gerek yok gönderin dedi . O zaman biz yolluyoruz dedi kapattı .
Bana gidebilirsin senlik bişey yok dedi nasıl yani dedim .ifadeye gerek yok git . Dedi ben anlamadım .tam olarak abi yani ne olacak şimdi dedim net bişey de demediler şenlik bişey yok şuan git dediler gittim

Simdi olay nedir biri bana açıklayabilir mi 😃

Mahkeme olacak mı olay tamamen kapanmış bir şikayet e gerek yok deyip konuyu kapatmışlar mi yada olay başka bir yere mi taşınmış bilen birileri yazarsa sevinirim bence şu bence bu demeyin . Lütfen