kodak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aslında en kaliteli seviyede de alsanız parçaları hemen hemen dediğim fiyat çıkar. Ya da 300-400 TL yakın çıkar.
İnanın yıllardır bu piyasada ikinci el ürünlerden faydalanıyorum, siz ürünü satarken parçaların sıfır fiyatlarını baz almışsınız. Öyle yapılmaz ortalama olarak ikinci el fiyatları baz alınır ve parçaların süresine göre fiyat düşer. Kimse sonuçta sizin o ekran kartı ile ne kadar zorlayıcı oyun oynadığınızı bilemez, siz de zaten çıkıp demezsiniz ben ekran kartı ile hayvan gibi oyun oynadım diye. Garanti belirtmemişsiniz sanırım, garanti de yok. O yüzden size doğru olanı anlatmaya çalıştım. Baltalamak değil. Bu fiyata satmanız çok zor, ancak bilmeyen bir kullanıcı görüp alabilir.

En azından muhattabımız var konusu da burada pek işlemiyor.
Aynı şehirde olunmadıkça ne kadar birbirinize destek olacaksınız? Elektronik eşya bu sen kargolamadan önce full çalışıyordur karşı taraf fişe taktığında ana kartı ağrıza verecektir şansına arkadaşın. Bunlar oluyor, hep oluyor. Yani orada da muhattap var, en basitinden satan arkadaşların numarası.

Ben size usulünü anlatmaya çalıştım. Siz sıfır fiyatları üzerinden değerlendirme yapmışsınız bunun olmaması gerektiğini belirttim. Anlayışı algılamak size kalmış.
Hayırlı satışlar.
Haklısın hocam ben sıfır fiyatlarını baz alarak yinede indirdim. Garanti ssd in devam etmektedir. Fiyatı ne yazmam lazım peki ?