UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderatöre benimimde Report ettiğim mesajlar vardı. Ve Bu mesajlar içerisinde Aynı kelimelere bizlerede hakaret edildi.

Ahmak! denildi!. Cahil denildi...

Kimseye iftira atmaya veya algı oluşturmaya niyetim yoktur.

Bize ban atıldı. Bizimle tartışan üyeyi bende report ettim. ona neden ban atılmadı? ona da atıldıysa O moderatörden özür dileyebilirim.!

Bizimle tartışıldı. Konuyu silmiş modaratör bey silinmeseydi ve sizde keşke mesajları görebilseydiniz.

Artık ne desem boş lakırdı olacak. Allaha havale etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Telefon edip size olayı özetlemek isterdim. Ancak vaktinizi almakta istemem. kolay gelsin.
Arkadaşlar kimi nereye havale etmek istiyorsanız edin. Herkesin duası yada bedduası kabul olsaydı dünyada insan kalmazdı. Üyeliğimi silin derseniz tekrar yazın sileriz böyle yok "ayet paylaştığım için beni banladılar" yok "moderatörler inançsız" yok "moderatörler ben ateistim diye beni banladılar" "bunlar muhafazakar" gibi insanları ayrıştıran, ötekileştiren saçma konularla gelmeyin bana

Burası ekşisözlük gibi sözde özgürlükçü yeni evlendiği eşi bir üye ile tartıştığı için yılların üyesini silen bir platform değil. Aynı olay R10'da yaşansaydı haksız olan eşim ise eşimin üyeliğini silerdim. Biz adaletli ve tarafsız ilerlemek isteyen bir platformuz bu konulara ayıracak zamanımız da yok.

Artık üyeliğini sildirmek isteyenler show yapmasın herhangi bir yetkiliye PM atsın anında silelim.

iyi forumlar.