Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin ban sebebiniz yukarıda alıntıladığım mesajınız değil! Bu konuyu açarken dahi dini ön plana çıkararak moderatörler inançsız ben inançlıyım Ayetleri hatırlattığım için banladılar banladılar gibi mağdur edebiyatına girişerek yine algı peşinde koşmuşsunuz

Banlandığınız mesajınızda "cahiller" ve dolaylı yollardan "seviyesiz" dediğiniz kişi yada kişileri aşağılayıcı ifadeler kullandığınız için kısa süreli sadece 1 günlük doğru sebeplerle banlanmışsınız.

https://www.r10.net/1078362944-post88.html

Sizin mantığınıza göre yazıyorum şimdi siz Moderatörlere iftira attığınız için hakkımız size helal olmasın! hesabını diğer tarafta verin..
Moderatöre benimimde Report ettiğim mesajlar vardı. Ve Bu mesajlar içerisinde Aynı kelimelere bizlerede hakaret edildi.

Ahmak! denildi!. Cahil denildi...

Kimseye iftira atmaya veya algı oluşturmaya niyetim yoktur.

Bize ban atıldı. Bizimle tartışan üyeyi bende report ettim. ona neden ban atılmadı? ona da atıldıysa O moderatörden özür dileyebilirim.!

Bizimle tartışıldı. Konuyu silmiş modaratör bey silinmeseydi ve sizde keşke mesajları görebilseydiniz.

Artık ne desem boş lakırdı olacak. Allaha havale etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Telefon edip size olayı özetlemek isterdim. Ancak vaktinizi almakta istemem. kolay gelsin.