Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm herkese merhaba,

Ben kötü bir durumla karşı karşıya kaldım ve bunu üzülerek söylüyorum 😞 ve anlayan arkadaşlarımın yardımcı olacağından adım kadar eminim.
Instagram hesabımı çekilişe soktuktan sonra +99 yaş kısıtlamasına alıp dondurmuştum ve tekrar aktif ettiğim zaman ne yazık ki aktif olmadı, oldu ama olmadı. Şöyle izah edeyim, eskiden takip eden hesapta profilim gözüküyor ama başka hesaplarda gözükmüyor ve hesabın içine giremiyorum @tckiziyorma) kullanıcı adımdır. Hesaba şifre yenileme linki gönderiyorum lâkin hesap üstündeki maile hiçbir türlü şifre yenileme linki gelmiyor ve hesap aktif gözükmüyor ama sizde mail yollamayı deneseniz mail yollandı gözüküyor lâkin gelmiyor.

Sorunu daha önceden yaşayan, sorunun çözümünü bilen destek ve yardım etmek isteyen kardeşlerim olursa çok mutlu olurum, 3 gündür gözüme uyku girmiyor perişan halde sorunu çözmeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler..

Ve bi dipnot geçeyim: Ve en trajikomik şey şifre doğru %100 ama yanlış diyor, birkaç medyacı arkadaş denedi çözüm bulamadı, yardım istiyorum bilen arkadaşlar yazsın lütfen pls...