maşallah hocam

web sitesi açar gibi et dükkanı açıyorsunuz.
et işi hileye en müsait olan alanlardan birisidir. tavukçusundan etçisine daha mal giriş sırasında bile satmadan zarar edersiniz.
en basitinden tavuk kartonlarını ıslak şekilde alırsınız oradan -400 gr ortalama ile zarar edersiniz veya poşetin içine su basarlar kayıp karton başı 1 kg ye kadar çıkar.
et ve tavuk için ayrı soğuk hava deposu et işleme alanı tezgah ve isg kısmını tertip düzeni hesaba kattığında açılış maliyetin 500 K + ya çıkar ama dükkan dükkan olur.
bu sektörde geri dönüşü iyi olur orası ayrı mesele ama işi bilen adamla çalışmak lazım fifo sisteminden stok takip olaylarına kadar işe hakim kalifiye personel çalıştırmalısın yada işin içinde olmalısın .
yatırım bütçen nedir ?
memleket neresi bilmem ama km2 nüfus yoğunluğu yüksek olan yer her zaman daha avantajlıdır.
istanbulun bir ilçesi ile bayburtun bir ilçesi farklıdır.
bir ilave daha tavuk ve et döner bu işin en kilit noktasıdır reçetene göre sana bu ürünleri yapan üretim yerleri var onları satmak çok daha karlıdır haberin olsun
hocam bir süre r10da yoktum, et balik kurumu bayilik vermeyi durdurmus, suan hali hazirda olanlar kanunsuz sekile devam ediyor, ondan dolayi vazgectim bu isten. dediklerinize gelince dediginiz gibi bir bilgim yoktu, acilmamasi belkide benim icin hayirli olmus. tesekkür ederim bilgileriniz icin.