justicex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam umarım hayalinizdeki rakamları kazanabilirsiniz. Bende yolun başındayım şu anda, 10 gün önce bir platform açtım şu ana kadar 5 adet makale paylaştım, makale sayımı arttırınca bende adsense başvurusu yapacağım. Zaman buldukça makale yazıp sayıyı arttırmaya çalışıyorum. Merak ettiğim husus şu anda yazılarınız google'da indeksleniyor mu? (malum indeks problemi var şu anda.) Günlük hitiniz sosyal medya paylaşımlarından mı yoksa aramadan mı geliyor? Biraz detay verirseniz sevinirim.
Selamlar, yazılarımı daha önce biriktiriptaslak halinde bir blogda tutmuştum. o sebeple hergün 3 içerik girdim. son 2 ay bu konuyu araştırdımdesem yeridir. anahtar kelimelerin, nasıl bulundukları yazı içinde kaç kez geçmeleri gerektiğine kadar. h1-h2 başlık kullanımları vs herşeyi iyice araştırmıştım. ama atladığım bir çok şey olduğunu bloga başlayınca öğrendim. 21 günün sonunda ortalama hitin %20si google %60ı Diğer(bu nedir bilemiyorum) %10u imlenen siteler %10 sa sosyal medya gözüküyor. ama o paylaşımları ben yapmadım kaynak olarakta paylaşımlara ulaşamadım. 12 ekime kadar tüm yazılarım indekslendi, hemde 1-2 saat içinde ama 13 ekimden beri search console'ye manuel bile ekleyemedim. şimdi ben sana burda sabah kadar anlatsam ki , bana işi bilen bir arkadaşım anlatmıştı... tecrube edinmeden gerçekten öğrenilmiyor. çünkü sektör niş kelime, anahtar sözcük.bu değişkenler çok etkiliyor.