fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatında TR dışına çıkmadığın ve kendi tarihini bilmediğin ne kadar belli sana suriyelilerle yaşamak hak. Bol şans.
Demekki hayatın boyunca benimleydin takip etmekten vazgeçmelisin beni bir an önce hakkında suç duyurusunda bulunabilirim.

Fransayi övücem diye Fransa'nın ne olduğunu unutmuşsun sana sadece araştır diyeceğim ama sen onu da yapacak kapasitede olmadığın yaptığın basit ve basiretsiz yorumundan fark ettim.

Fransa soykırım ve köle ticareti yapan ve bu konuda İngiltere ile yarışan bir millet değil mi? Araştır diyeceğim de direk lombadanak yorumunu yapmışsın araştırmak senin için vakit kaybı büyük ihtimal.

Hadi onu da geçtim şemsiye , parfüm ve topuklu ayakkabı icat etmişler fakat ne için icat etmişler bilgin var mı? Onlar sana iftira der Fakat bir sürü kaynak mevcuttur.

Fransa medenidir fakat sadece kendi yandaşlarına...

Fransa bugün İslam'a hakaret etmiş ve Türk ürünlerini boykot etmek istemiştir. Avrupa birliğini önüne katıp ekonomik anlamda da üstümüze saldırmak istemektedirler.

Bunları sindirebilecek misin?

Ben bunu sindiren hala fransayı öven sözde insanlarla yaşayacağıma Suriyelileri tercih ederim.

Sende fransızlarla fransız kal onlar öyle bir milletki Akdeniz'de kıyısında olmadan hak iddia ediyorlar.

Tr dediğin Türkiye'm inanıyorum ki Yunanistanın'da Fransa'nın da kafasına vuracaktır.