@leobeey; arkadaşımız çok doğru söylüyor bendeki geçiş reklamlarının hepsini sildim ve dün itibariyle bu durum sona erdi. Panelde halen uyarı var ama eşleşme oranları %80-90 civarına çıkmış durumda. Bana kalırsa bu şekilde bir uyarı alan kişiler direkt olarak reklamları kaldırsınlar ve uygulamaları güncellemeye alsınlar.
Burada şu şekilde bir şey gözüme çarptı: 2 uygulamam daha önce tam ekran reklam çıkmasından dolayı uyarı almıştı. Bunu da sayfa geçişinde lütfen bekleyiniz diyerek 5 saniye sonra reklam çıkararak düzeltmiştim. Tüm uygulamaların reklamlarını silerken bu uygulamaların reklam kodlarını silmemiştim ve bu şekilde denemiş oldum direk reklamları kaldırdığımda sıkıntı ortadan kalktı ve bu 2 uygulama direk reklam göstermeye başladı. Biraz karışık yazmış olabilirim kafam bir milyon 15 tane uygulama güncelleyeceğim diye uğraşmaktan delirdim

Son olarak teşekkürleri borç bilirim
@leobeey;
Rica ederim hocam.
Kısıtlama gelenler reklamlarınızın reklam gösterme politikasına uygunluğunu kontrol etmelerini öneririm.
Beklemekle çözülmez.
Uyarı sayfasında google oraya link bırakmış incelerseniz o linkte banner ve geçiş reklamlarini nasıl uygun bir şekilde gostereceginizi anlatıyor.