mralihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha önce teknoloji bilim haberleri üzerine siteler yönettim. Şu sıralar hem ek gelir açısından hem de özlediğimden yapabilirim. Detaylı bilgi alabilir miyim?
Başvuru Süreci ve Kabul
  • Başvurunuz 3 gün içerisinde değerlendirilip Google Meet üzerinden bir görüşme belirlenecek.
  • Görüşme sonunda 2 haftalık bir oryantasyon ve eğitim süreci yapılacak.
  • Bu süre zarfında çalışma koşulları karşılıklı uygun olursa 3 aylık periyotlar halinde çalışmaya başlanacak.
  • Çalışma süresince günde en az 1, en fazla 5 yazı olacak şekil içerik üretilmesi istenecek ve buna mukabil aylık belli bir miktar ücret verilecek.
Genel süreç bu şekilde ilerleyecek. Fiyat konusunu başvuru sonunda bire bir görüşmede konuşulacak ancak düşük bir miktar vermeyi düşünmüyoruz.

Web sitemizde içerik kalitesine önem veriyoruz. Çok erken haber çıkılmasa bile içeriğin özenli ve anlaşılır olması önemli. Bundan dolayı asıl odak noktamız çok yazı değil, kaliteli, SEO uyumlu yazı.