R10'da son günlerde cinler hakkında açılan konuları okuyor ve korkuyordum. Neyse artık yatmadan önce hep aklıma geliyordu. Dün akşam biri yine konu açmış yatmadan önce onu okudum ve uyudum.
Yatağa yattıktan yaklaşık 1-2 saat sonra kulağıma biri ismimi seslendi gibi hissettim ve hemen kalktım. Oldukça ürkütücü bir şeydi. Resmen ismimi söylerken ağzından çıkan sıcak havayı hissetmiştim.
Uyanıp hemen etrafıma baktım hiçbir şey yok. Korkarak kafamı tekrardan yastığa koyduğum an mutfaktan metal bir şeyin düşüş sesi geldi. Bu sefer daha da korkmaya başladım. Hemen sıra sıra sıra ışıkları yakarak mutfağa doğru ilerledim.
Mutfakta yerde duran bir şey olduğunu fark ettim. Bıçak gibi görünse de karanlık olduğu için tam olarak emin olamadım. Aslında düşmesi sorun değildi ancak, yatmadan önce etrafta düşebilecek bir bıçak bırakmamıştım. Yani bu bıçağın kendiliğinden düşmesi imkansızdı.
Hemen mutfağın ışığını yaktım etrafa hızlı bir şekilde korkak gözlerle bakmaya başladım. Ancak yine hiç bir şey göremedim. Neyse mutfağın ışığını kapatıp tam odama doğru gidecekken mutfaktan yeşil bir ışık geçer gibi oldu. O an kalbim iyice atmaya başladı.
Korkuyla cesareti bir anda yaşayarak, kimsin lan diye bağırmaya başladım. O an şöyle bir ses geldi, "ben r10'un cini Rokito. r10'da hakkımda açılmış konuları okuduğunu fark ettim ve seninle de tanışmak istedim dedi."