Arkadaşlar yukarıdaki taslaktaki gibi bir tema arıyorum.Benim için olmazsa olmazı mobil uyumlu olmalı.Özelliklle mobilden hit çekilecek ve reklamlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum.TO yuksek olacak şekilde tasarlanmış olsa güzel olur.Kısaca bahsetmek gerekirse Başlık kısmında ülke adı yazıcak ve hemen altında ülkeye ait bi resim olacak.Ülke resminin altında kısa bi bilgi kartı olacak 3-4 satır olması yeterli olacaktır.Nüfüs, başkent,dil, din vb şeyler yazsa yeter. yan yana farklı ülkeler devam edecek.Kullanıcı ülkeye,resime yada bilgi kartına tıkladığında içerisine girecek.İçerisinde tanımıtım yazısı olacaktır. 2-3 paragraf yazı altta ise görseller 20-25 görsel (farklı şehirler,yemekler vb..) belki 20-30 resim her sayfada 15 resim olacak şekilde bölünebilir kullanıcı 2. 3. sayfalarda gezsin diye. Bu tarzda hazır tema arıyotum.Uygun bütçeli olması önemlidir.Dediğim gibi uygun bütçeli olması için bunun muadileri de olabilir.Hemem hemen aynı işleve sahip. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.NOT: Site dili ingilizce olacaktır. Zaten fark ettiğiniz üzere site dilinde çok fazla birşey yazmayacak, basit kelimeler galeri,resimler,özellikler vb. hatta çoklu dil özelliği olursa benim için mükemmel olur.