Öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Bi 7 - 8 Ay önce alan adım goddaddy tarafından banlandı. alan adımı 10 ay önce 3 yıllığına uzatttım(550 TL). Ödemeyi yaptıktan 2 ay sonra alan adını banladılar. Bununla ilgili cimere'den sikayetvar.com'dan , hotmail den hatta telefondan bile aradım fakat türk yetkililer bunlar üst düzey kişilerin kontrolünde abd'deki iletişim numarasını verdi postaladı. En son sikayetvar.com dan yanıt yazdılar. alan adının banlanmasına ilişkin süreçte bana bir mail gönderdiklerini ve o maildeki istenilen yapılmazsa alan adının banlanacağını belirttiklerini söylediler. fakat sorun şuki bu mail bana hiç bir zaman gelmedi tüm kayıtlı email adreslerime baktım fakat yok hiç bir mesaj gelmemiş. Tabi bunu onlara ilettim ama sallayan kim? Abd'de bulunan destek ekibiyle mail üzerinden yazıştım onlarda aynı şeyi söylediler. EE Bu durumda alan adımı banlattınız kullanılmıyor para iadesi yapın dedim. ""Alan adınız 3 yıl süreyle kullanıma kapalı olacak" yani ne biri alabilir nede biri kullanabilir. Cimere yazdım kimse cvp vermedi. Bu düzen çok saçma geldi madem kapatılıyor kullanmadığım bir şeyin parasını ben niye 3 yıl boyunca veriyorum. Derdimi kime anlatacağımı bilemedim fikri olan paylaşabilir mi ?
Alan adım Yabancı ve x*xli site değil uğraştığım sektör kodlarla ilgili. Alan adının ismini veremem fakat fikirlerinizi merak ediyorum.