Selamlar yaklaşık 4-5 gündür evdeyim bir tek markete gidip geliyorum corona döneminde çok titizim 7/24 ellerimi yıkıyorum devamlı maske takıyorum her dışarı çıktığımda. 2 gün önce rutubetli bir odamız vardı orayı boyadım, o akşamda duş aldım fakat kapı pencere açmadım. Sağolsun arkadaşım içerisi çok basık havalandır evi sıcaklamış dedi ben pek dinlemeden tamam diyip gönderdim. Dün gece uyumaya çalıştım uyuyamadım. Nefes darlığı çektim belli bir saatten sonra zorlaya zorlaya uyudum fakat sabah kalktığımda göğsümde bir baskı oldu nefes alamıyorum gibi oldu. Gün içinde tekrar boyadım fakat evi baya havalandırdım. Dışarıya çıkıp tamamen 3-4 saat nefes aldım. Şuan bir problem yok gibi. Sadece öksürük var. Kuru bir öksürük. Onun dışında yirmilik dişim çıktığı için bu olay öncesinden beridir sadece sol tarafta biraz boğaz ağrısı var. Ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bunun dışında hiç bir semptomum yok. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı ? Tribe girdim hastaneye gidip test yaptırmayı planlıyorum fakat değilsem de hastaneden kaparım diye korkuyorum.
Rutubet insanda nefes darlığı ve çarpıntı yaptırıyor muş.Baya okudum.
Bu durumda ne yapmalıyım?