Hocam videonun yarısını izledim, kalanını izlemeye şimdi döneceğim. Öncelikle yayın hayatınızda başarılar. Ben videoyu beğendim ve kanalınıza abone oldum. Aklıma gelen tavsiyeleri paylaşayım, size uygun olanı yaparsınız.
- Başlığı ingilizce yazmanız çok iyi olmuş, açıklamaya ingilizce de eklerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu tarz videolar ülkemizi tanıtmak için de faydalı olacaktır.
- Görüntü bence biraz daha iyi olabilir. Yani evet bizim bildiğimiz orman ama artık efektlerle mi olur daha iyi kamerayla mı olur bilmiyorum bence görüntü daha dikkat çekici hale getirilmeli.
- Bu yemekte kullanılan malzemeler çok az ve belli ancak bence açıklama kısmına eklenirse güzel olabilir.
- Konum hakkında biraz detay verilirse hem yabancı hem de yerli turist için faydalı olabilir.
- Ortam sesi biraz daha fazla olsa güzel olurdu. Mesela ateşin sesi veya kuşların sesini biraz daha duyabilsek. Ateşe ayrı bir mikrofon koyup sonradan videoya eklenebilir mi bilmiyorum. Böyle çok hafif arkadan duysak bizi etkilese daha iyi olabilir. (şimdi tekrar baktım yemeğin sesi geliyor çok hoş karnım acıktı
yorum için teşekkürler hocam. türkiye'de bunu yapan pek olmadığı için ve videoda hiç konusma olmadıgı için evrensel olması acısından ingilizce başlık attım.
görüntü için nikon d3100 huavei pro lite 20 ve djı mavic mini dron var. bir adet go pro alıp görüntüyü daha kaliteli hale getireceğim ancak eksiklerden vakit gelmiyor.
ve gerçekten yalnız oldugum için çekim işleri oldukça zor. yani kamera arkasında falan kimseler yok.
yemekte kullanılan malzemeler standart. zaman içinde hepsini doğaya uyumlu hale getireceğim o zaman detaylıca ekleyeceğim.
bu hafta sonu havanın güzel olması sebebi ile yakınlarımda baskalarıda vardı. konusmalar falan oldugu için ara ara sesi kıstım. ortam sesi çok etkili.
sac kavurma yaparsanız en sonunda mutlaka bir tutam tereyağı ekleyin lezzet ikiye katlanıyor