RECEPCALISKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencede satılıyor gecenlerde sms geldi sahibi @Mr_information; siteye girdim üyeliğim yok canlı desteğe soruyorum bu numaraya ait üyeliğim varmı diye yok diyor. Nerden buldunuz diyorum diğer "SERVİS"lerimize üye olmuşsunuzdur diyor. Başka hangi sitelerin var diyorum cevap yok birde yasalara uygun şekilde gönderilmektedir diyor. gülermisin ağlarmısın.
Merhaba,
Etiketlediğiniz için dahil olduk. Herhangi bir satılma vb durumu yoktur. Bizden gelen SMS'ler numarası bellidir. Detayı bellidir. Eğer önceki siteler veya uygulamalarımızdan herhangi birine giriş yaptı iseniz ve kayıt altına alındı ise duyuru yapmak için Ticari SMS gönderilebiliyor. Ancak bu durumda tekrar izin almak yada Servisten çıkılması için Yasalarca belirlenen kurallara uygun davranıyoruz. İptal linki Sms to Sms ile iptal etme gibi Yasalarca belirlenmiş hakkımızı da kullanabiliyoruz.
Ortada bir satış durumu yoktur. Sanırım canlı destek elemanımız bunu size belirtmişti.
Tekrar tekrar açıklama yapmaya gerek yoktur. Diğer siteler ile de bağlantımız yoktur.