Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zevk için bende iletişim başkanlığına e devlet üzerinden şikayet ediyorum yesinler cezaları ohhh

Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam bende bunu söyleyecektim, baktım siz yazmışsınız.. Bende aynısını yapıyorum, SMM panel gelmiyor ama diğerleri için bakıyorsunuz çıkmak için numara koymamışlar hani şuraya mesaj at iptal et vs gibi ya da bazılar o numarayı koyuyor ama öylesine yani çalışmıyor bende aynı şekilde şikayet ediyorum. Bence herkes bunu yapmalı 5 dakikanızı ayırarak hemen sizde şikayet edin ve aynı numaralar özellikle birkaç defa şikayet edildiğinde yaptırımları daha ağır olacaktır. Hele SMM ler için bu durum çok daha ağır olur, kesinlikle şikayet edin uğraşmayın, bırakın onlar uğraşsın.
Valla hocam bunu öğrendiğim iyi oldu, gelen tüm mesajların numaralarını e-devlet hesabımdan şikayet edeceğim, söylediğiniz gibi, 2 şikayet olur 3 şikayet olur sonrasında bakılır, ve gerçekten ağır cezaları olursa çokta iyi olur, bende zamanında panel işlettim ama asla böyle bir düşünceye kapılmadım, bunun bir suç olduğunu zaten biliyorum. Ama yapılan kesinlikle yanlış, gece/gündüz mesaj geliyor ya.