Radyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 ocak güncellemesinde benimde tüm sitelerim etkilenmişti. Aynı kategorideki tüm sitelerim için aynı temayı kullanmıştım ordan yakalandım. 13 ocaktan bu yana bir çok değişiklik yaptım sitelerimde "tema vs" bir biriyle ilişkilendirilmesin diye. 4 mayıs güncellemesinde biraz toparlanma oldu 3 sayfalara giden kelimeler 1 sayfalara geldi, 10 sayfalara giden kelimeler de 3 sayfalara kadar geldi, tamamen düzelmesi için bir güncelleme daha bekiyorum, neredeyse 6 ay oldu ama bir türlü gelmek bilmedi, sanırım 15 ağustos cumartesi günü bir güncelleme yayınladı ama 24 saat sonra geri çekti testmi yaptı artık ne yaptı bilmiyorum o gün sitelerimi kontrol ettiğimde tüm kelimelerim 13 ocak öncesine geri dönmüştü.
Hocam bence bir sebep aramışsınız bulamayınca da temaya bağlamışsınız. Wp de öyle temalar var ki 10 binlerce kişi tarafından kullanılıyor. Mayıs güncellemesi acayip bir güncellemeydi. google bir şeyleri cezalandırdı ben ne olduğunu kendim için tahmin edebiliyorum. ben de güncellemenin olmasını bekliyorum. Düzelecek buna eminim. O söylediğiniz ağustosta ki olay bir hataydı. Bizim de tüm sıralamar geri geldi. Diyelim 2. sırada olan bir içerik şu an 50. sırada ve 3.sıraya geri yükseldi. Ahrefs yemyeşil olmuştu 20'şer 30'ar yükseldi herşey Muhtemelen bir güncelleme denendi ve geri çekildi. Google'un siteleri filtreye soktuğu mekanizma 1 günlüğüne devre dışı kaldı. Emin olun o gün sıralamar geriye döndüyse siteniz bir sebepten filtreye girmiş. Bunun sebebinin de tema olduğunu asla düşünemiyorum.