SiberWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kosgeb danışmanları daha önce bir çok projede çalıştıkları ve proje yazmanın inceliklerini, detaylarını bildikleri için süreci hızlandırıyorlar.

Belki projeyi siz yazarsanız gözünüzden kaçan noktalar vs. olma ihtimali yüksek olduğundan dolayı revize / hata düzeltmeleri istenebilir.

Her proje sunumundan sonra bunların kurul / yetkili tarafından incelenmesi süre almaktadır. Dolayısıyla her revize talebi sizi ortalama +3 hafta geriye atıyor.
THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje iyi ise danışman sizden degil gelen butceden ateslenmek ister. Kesin alabilirler destek. Kendiniz de basvurabilirsiniz
rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle izah edeyim, kosgepe başvurduğunuz zaman size temsilci atiyorlar danışmana ihtiyaç olmadan herşey için size yardımcı oluyorlar ben o şekilde işlem yapmıştım tabi imkanınız var ise danışman ile birlikte hareket edebilirsiniz daha hızlı çözüm odaklı olur ve danışmana vereceğiniz ücretin çoğunlugunu da kosgepten alabiliyorsunuz diye biliyorum
tahaerdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam imkanınız varsa danışmanla çalışın işiniz daha garanti oluyor ,( yada benim beceriksizliğim 😂 )
U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
danışmana gerek yok kosgebe başvuru yapın orda zaten temsilciler var sizinle ilgilenen yardımcı olacaktır.

küçük destekler için danışmana gerek yok fakat alacağınız destekler büyük desteklerse 3e 5e bakmayın danışmana verin bişeyler onlar süreçleri hızlandırıyor
Teşekkürler arkadaşlar görüş belirttiğiniz için.