GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biliyorum r10 gibi bi platformda bunları yazınca insana deli gözüyle bakıyorlar ama bir kişi müslüman ise ve cinlerin varlığını reddediyorsa imanını zedeler çünkü cinler vardır ve kur'an da geçerler. neyse bende başımızdan geçen bir olayı kısaca anlatayım belki size bir dermanı olur... eski kız arkadaşım çok büyük sıkıntılar yaşıyordu, şöyle ki; mesela rüyasında birisi sırtına vuruyordu ve uyanınca gerçekten de sırtında 5 parmak izi çıkıyordu. uyurken bi tokat sesi geliyordu ve uyanıyordu, bacağında yine 5 parmak izi var. bunları kendi gözümle görmesem şüpheye düşerdim ama onlarca kez gördüm... sonrasında yaşadığı şehirde bi hoca bulmuş annesi ve ona gitmişler, konuda bi arkadaş bahsetmiş bu işi para için yapmayan birini bulun diye... aynen öyle bir hocaya denk gelmişler, 80'li yaşlarda çok az duyan ve çok az gören biriymiş. bi şişe vermiş ve bunu yastığının altına koy, ertesi gün de denize at ben de onun içine tıkacağım seni rahatsız eden varlıkları demiş ve gerçekten de bu işlemden sonra kız arkadaşım düzeldi, hiç bir rahatsızlık kalmadı. bazı arkadaşlar benim de başıma gelsin vs demiş ama bu tarz şeylerden Allah'a sığının dostlar çünkü ancak yaşayan bilir bunları. öyle gelsin de iki rahatsızlık versin gitsin diye bir şey değil maalesef. konuyu açan arkadaşa da tavsiyem itikat sahibi bir hoca bulup kendini okutması.
Ya kardeşim ne cini? Allahınızı severseniz bu konuları gerçekmiş gibi göstermeye çalışmayın. Adam aklını kaybedecek siz yaşadığı şeylerin gerçek olduğunu söylüyorsunuz. Akıl hastanelerini kapatıp hepsini hacıya hocaya mı gönderelim? Beyindeki arızalar bunlar.

Böbreğin hastalanınca içine cin girdi diyor musun? Diyorlardı! 1000 sene önce böbreği rahatsızlanana cin girdi diyorlardı. Gözü görmeyene cin girdi diyorlar. Cüzzam Veba salgını oldu mu Tanrının gazabı diyorlardı dua ediyorlardı. Karnı ağrıyana karnına cin girmiş diye dua okuyorlardı. Aç bak cübbeli ahmetin her uzvun tedavisi için duaların yazdığı kitabı var. Bin sene bu dualar ile insan tedavi etmeye çalıştılar. Ne cin çıkardılar ne kimseyi tedavi ettiler tıp bilimi sayesinde insan ömrü 2 katına çıktı. Hastalanınca hocaya mı gidiyorsun? Hastaneye mi gidiyorsun? Halüsinasyon gören, akıl sağlığını kaybetmiş insanlara cin girdi mi diyeceğiz? Allah aşkına cini karabasnı astral seyahati bırakın.

Cinlerin varlığına inanmak ayrı şey, akıl hastalıklarını cinlerin yaptığını iddia etmek ayrı şey. Cin var diye akıl hastalıkları cinlerle mi alakalı olmak zorunda? Senin kız arkadaşının beyni arıza yapmış. Doktora gitmek yerine hocaya gitmiş. Sen de bunu çok normal gibi anlatıyorsun. Bu ülkede aile içi tecavüze uğrayıp bunu kaldıramadığı için cinlerin kendisine tecavüz ettiğine inanan insanlar var. Amerika'da uzaylılar tecavüz ediyor cin yok.

Böyle akıl sağlığını kaybetmenin arefesinde hayaller gören insanlara gördüğü hayallerin gerçek olabileceğini söyleyenler var. Ben bu insanlara gördüğü hayallerin halüsinasyonların gerçek olduğunu söyleyen insanların da akıl sağlığı ndan şüphe ediyorum.