Peder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galiba giderek deliriyorum.
Biri sanki kulağımın dibinde nefes alıp veriyor.
Bir sabah uyandığımda dişimin yarısını yutarım, bir diğer sabah tokatlanarak uyandırılırım, bir diğer gün boğularak uyanırım, evveliyatsız bir gece daha bizimkiler diğer odada uyurken kapılarına tekme atarım (hatırlamıyorum)
Ne oluyor bana ?
Şimdi de bu çıktı..
Arkadaş, neden normal insan gibi yaşamıyorum ben?
Akıl sağlığım yerinde ama neden böyle şeyler yaşıyorum?
İlaç tedavisine de başladım ama en ufak bir gelişme bile yok.
Randevu alacaktım tekrar bu hafta doluymuş pazartesiye kaldı artık.
Ne yapmalıyım ?
Sen bir süre önce astral seyahat deneyimi diye konu açmıştın.
Sana astral seyahat işleri ile uğraşmayı bırak bir psikoloğa git demiştim.
Sen de zaten ilaç kullandığını söylemiştin.

Şimdi de diyorsun ki akıl sağlığım yerinde.
Sen çok ciddi bir akıl hastalığı sorunu yaşamaya başlayabilirsin.
Psikotik özellikler göstermeye başlamışsın.
Çünkü akıl sağlığım yerinde diyorsun, hayır akıl sağlığın yerinde değil kardeşim.
Önce bunu kabul etmelisin ki bir çözüm imkanı doğsun.
Deli ile takıntılı adam arasındaki fark deli deli olduğunun farkında değildir, deliye yaşadığı gördüğü düşündüğü herşey çok gerçek geliyordur.
Nevrotik takıntıları olan insanlar ise yaşadıklarının var olmayacağını bilen, kendinin normal bir halde olmadığını farkeden insandır.
Nevrotikken bir ruhsal hastalığın tamamen tedavisi mümkün olabilir ama psikotik rahatsızlıkları tamamen tedavi edemiyorlar.
Kafanı toparla, yaşadıkların gerçek değil, sen normal değilsin ve psikiyatrik yardıma ihtiyacın var.
Bunu kabul edip farkettiğin sürece tedaviye ulaşma ihtimalin çok yüksek

Normal insanlar astral seyahat yapmaz.
Normal insanlar boğularak uyanmaz, var olmayan varlıklar tarafından tokatlanmaz.
Forumda bu tarz konular açmayı bırak psikiyatriye sıra bul git ve tedavini aksatma.
Ve kendini normal yaşadıklarını da normal olarak görmeyi bırak.
Senin akıl sağlığın bozulmuş ve bunu kabul etmediğin sürece daha ağır şekilde bozulur.

Bir de bu cinlerden, astral seyahatlerden bahseden çok bilmiş forum ahalisi artık aklını başına alsın.
Foruma bağlanan herkesin akıl sağlığı normal değil.
Bahsettğiniz uydurma şeyler birilerinin akıl sağlığının daha da bozulmasına neden oluyor.
Önceki konuda bana astral seyahat vardır diyenler vardı.
Böyle akıl sağlığına zararlı işlerle uğraşmayı bırakın. Bu konularda konuşup birilerinin akıl sağlığını da bozmayın.