Tam 410 gün önce sıfır Galaxy S8 aldım performansından vs hâlâ memnunum ama son bir haftadır geceden sabaha %20'lik şarj kaybı yaşıyorum, kullanımımda hiç bir şey değişmedi; uygulama, internet ve always on display gibi şeyleri açık bırakmıyorum.
Genel olarak oyunları bilgisayardan oynarım ama son bir aydır telefonda mobile legends ve hayday oynuyorum, oyun oynarken, sosyal medyada vs gezerken pil tüketimi hâlâ çok az 10 dakikada %3 falan şarj gidiyor ancak dediğim gibi telefon boş beklerken çok şarj yemeye başladı sebebi ne olabilir?
Virüs taraması yaptım ve çalışan hizmetlerde anormal bir şey göremedim bazıları şebeke çekmez ise böyle olabilir diyor, hattım Turkcell son zamanlarda bazen mobil verim açılmıyor ama genelde full'e yakın çekiyor. Bu gece uçak moduna alıp öyle test edeceğim
hocam alalı bayağı olmuş şarjının giderek hızlı bitmesi normal bu her telefonda olan bir şey bunu çözebilirsiniz bataryayı değiştirerek ama orijinal samsungun kullandığı bataryayı bulabilir misiniz bilemiyorum. Orijinal olmayan hiçbir şeyi kullanmanızı tavsiye etmem