Trojan olsa ondan sonra 234543 kere bulmuştum hocam öyle bir şey değil, daha neler neler

Run olayı evin pc odası dediğim 3 tane masaüstü pc olduğu odasındaydı, ben salondaydım ve ellerinde kahveler sigaralar 2 tane aklı başında arkadaşım birbirlerinin üzerine kahve dökerek koridordan birbirini ezip dehşet ile salona girdiklerinde ters giden bazı şeyleri gözlerinden okudum. Hızlıca rüzgarsız çarpan kapılar, yandaki boş daireden gelen ilahi sesleri, ben odamda uyurken kuzenimin beni 2 kere salondan banyoya gidip abdest alırken görmesi fakat benim o sırada kendi odamda mışıl mışıl uyuyor olmam, o evde çekilen fotolarda yanımda sürekli beyaz beyaz irili ufaklı halkalar belirmesi gibi şeyler ve bunun gibi daha nice nice ufak tefek olaylar

Basit bir trojan keylogger meselesi değil, bilgisayarların hiçbiri birbirine bağlı da değil, akınsoft veya ağ bağlantısı gibi şeyler aktif değildi zaten, özellikle evin içinde bizden başka şaka yapabilecek biride yoktu o esnada
Tamam bu kadarı yeter sen beni gectin bu olaylarda saygı duydum.
Iyi dayanmışsiniz o zaman, ama gercektede bazen insanin yaşadığı alan insana iyi gelmeyebiliyor ve bu durumda degistirmek zorunlu hatta iş hayatını dahi olumsuz etkileyebiliyor.