BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllar önce Güngören'de Cengiz Hoca vardı duruyor mu acaba merak ettim şimdi Kendisi ile aksiyonlu bir paranormal olayın içinde bulunmuştuk. Gerçi taşındığım ev içinde 10-12 paranormal olay yaşadıktan sonra pek garip gelmiyor ama sana tavsiyem önce elbette bilim, tıp, psikolog ve psikiyatr ama daha sonra en yakın camii hocasına bir danışman, aynısını bende yapmıştım en azından bir fikirleri olur para falan vermezsin birkaç soru alt tarafı, o seni yönlendirir en temizi. Yalnız yaşadığım dönemde her şey oluyordu evde, bilgisayarın kendi kendine açılmaları, o media player da normalde hiç olmayan bir müziğin biz odada değilken açılması, kendi kendine çalınan gitarlar, 6. katın penceresinde dışarıdan el izleri, kendi kendine duyulan ibranice/farsça benzeri melodiler, yeşil gözler, siyah karartılar, biz ekrana bakarken ve kimse ellemezken durup dururken google açılması ve kendi kendine RUN yazılması gibi basit ufak tefek şeyler yaşadık ama geçti gitti yani Öncelikle doğal karşılamak gerekiyor, daha sonra da bilgisayardan yüksek sesle 5-10 ayet dinlemeni öneririm, evde herhangi bir şey varsa rahatsız olur derler, sende istemsizce rahatsız olursan bir sorun var demektir. Ayrıca evin sağını solunu bir kurcalamanı öneririm bir yerlerde muska vs. çıkar mı acaba diye anormal şeylere bir göz gezdir. Herkes bu tip şeyler yaşamaz, yaşayanların büyük bölümününde yaşadıklarını psikolojisi kaldırmaz. Aşırı sağlam bir psikoloji gerek bazı şeyler için, değilse sen dediklerimi bir düşün
Son yazdığın pek çok durumu ilk kodlama öğrendiğim yıllarda şaka amaçlı arkadaşlarima yapardım 😁⤴️

Cd rom ac kapa media playerden sarki acma ekrana yazi yazma, uzatktan müdahale, aklina gelebilecek hepsi fakat bilgisayar disindaki olaylarda irkildim tüyler dikenlesti yine 😁✨
Bilgisayar tarafında trojan keylog yemissindir muhtemelen.