Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak cekilisler den etkilesim gelmez zaten,
300-400k cekilislerden gelen kitle uzerinden etkilesim almaya calisacaksin anlik paylasimlar ile keşfete girebilirsin o zaman sayfa organik büyümeye devam eder cekilis sonrasi sayfa tutunur sayfani takip edenler cikmaktsn vazgecer
Doğru fakat 300 400k için sanırım 6 7bintl lazım o bütçe de imkansız benim için o kısım hayal olur
doganuludogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin ismini yıllardır duyuyorum ve biliyorum öyle ki çağrı tanerden once seni tanımıştım zamanında bunu yapan tekrar yapar diye düşünüyorum ancak 0 maaliyet ile çok zor günümüzde
Doğru zor ama bütçe ile herkes yapar bende isterim 500k çekilişten atayım uşraşmıyım hiç ufak ufak en kötü 20 30k olurum 1 sende paylaşım ata ata ama ben 1 milyon olmazsam kendime ayıp ederim
Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, sizi ben de takip ediyordum bir ara yanılmıyorsam. Son zamanlarda kendinizi, whatsapp numaranızı falan paylaşıp sürekli soru sorun, mesaj atın konuşalım gibi şeyler yapıyordunuz. Bu tarz şeyler yaptığınız için takipten çıkmıştım. Bu şekilde yapacaksanız bence hiç uğraşmayın, şu sıralar hızlandırılmış yemek videoları, pasta videoları, kek videoları çok tutuyor gibi geliyor bence bir inceleyin derim.

Yukarıdaki arkadaşların da bahsettiği gibi bütün platformları aynı anda aynı isim ile götürmeye çalışın bence etkisi olacaktır.
Doğru onu önceden yapıyordum fakat hiçbir etkisi olmadı onlara da masraf yapmak lazım öyle kolay olmuyor Twitter de 7 senede en fazla 100 fav aldım sattım bende her şeyi en iyisi kendi kendine olmasını beklemek Bi 50 sene 😊