mefura adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanlama olarak aynı tarihe denk geliyor.
Müşteri temsilcisiyle görüşmüştüm birkaç defa. En son görüştüğüm Sayfalarda sorumlu departmana yönlendirdiğini ve 48 saat içinde cevap alacağını söylemişti bana ama herhangi bir cevap almadım. 2 gün önce o görüştüğüm temsilci yazmış uzun sürebileceği konusunda. Ekipten cevap aldığında iletişime geçecek. Bakalım ne olacak. Doğrusu pek ümidim yok.
Sayfa sahiplerini reklam vermeye zorlanıyor ama bazı sayfalara Facebook'a para vererek takipçi elde ettim. Ne yani bunlar hepsi boşuna mıydı! Sayfa çöp olduktan sonra ben niye reklam vereyim. Çok mantıksız. 15'inden beri her şeyi askıya aldım. Sayfaları silelim madem, ne istiyor şu Facebook bizden anlamış değilim!
şahsen ben yapılan güncellemelerin düzeldiğini 8 senedir şahit olmadım dediğiniz gibi Facebook'a sponsorlu reklamıda çok abartmadan geçen yıla kadar veriyordum.Lakin sponsorla ve aynı içerikteki sayfalarımla en aktif 140k lık sayfamı facebook kapatınca sponsorlu reklam işide bitti bende.Reklam verme işini para kazandırsın sayfamı kapatmasın verim ama para kazanmazsam faceyede para yok