CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bu konuyu açarak yanlış yaptınız. Ya bahsettiğiniz teklifi veren yok, domainlerin reklamını yapıp alıcı çekmeye çalışıyorsunuz ya da domain satış sektöründe yenisiniz ve bu şekilde değerlendirme konusu açmanın alıcı - satıcı ilişkisini zedeleyeceğini bilmiyorsunuz. Ekim ayında 18 domain sattığınızı söylemişsiniz. Yani çevre ve tecrübeli olduğunuzu söylüyorsunuz. O kadar çevre ve tecrübeyle söz konusu ücretin domainlere değip değmeyeceğini nasıl bilemediniz, şaşırdım doğrusu. Bu konunun açılmasının diğer eksi handikapı ise domainden anlamayan biri(leri), domainlerin değersiz ve fiyatında çok iyi olduğu yönünde söylemlerde bulunması, otomatik olarak domainin değerini düşürür. Muhtemel potansiyel müşteriyi de ya kaçırmanıza ya da domain değerlerinin düşmesine sebep olursunuz.

Beni yanlış anlamayın. Yalan söylüyorsunuz demiyorum. Sadece konunuz çok enteresan geldi.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whois kaydı bunun için var gerçek sahte anlaşılır

Tabi 18 domain sattım diyen birisi böyle konu açıyorsa reklam kokan hareket olarak algılanması doğal
gunessezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sizinle aynı fikirdeyim hocam. Bunlar reklam kokan hareketler.

Herkese iyi geceler;
Burada işler böyle mi yürüyor? Hep bir karalama hep bir gömme durumu yani bu neden bu şekilde oluyor anlamış değilim. Neyse çok önemli değil.

Hayır yanlış anlamadım bayağı yalan söylüyorsun demişsiniz.

Şunlar son 1 ay içinde sattığım domainlerden yalnızca aklımda kalanlar, gerekli araştırmaları yapabilirsiniz.

* Toptancıyiz.com
* Entoptanci.com
* DigiPazar.com
* Tarzinibul.com
* Modanisec.com
* GncTrend.com
* Ecopazar.com
* CokUcuzAl.com
* Gulnisa.com
* Aracrent.com
* Evimisat.com
* Evimibul.com
* Birtiklayeter.com
* Bitiklayeter.com
* Teksepette.com
* Alsepetten.com
* HeptenUcuz.com
* EvimPazar.com
* Ucuzatikla.com
* Pazaryol.com (transfer henüz yapılmadı)
* Ecopazar.com
* Ceopazar.com
* Modalyon.com
* UygunSepetim.com
* Banabikitap.com

Bir kaç saat sonra da indirimpazarim.com isimli domain satılacak. Hem burada hem Facebook'ta arkadaşım olanlar bilir. Benim aylık domain satış hacmim 10-20 domain arasında Gezer. Bu işi profesyonel olarak yapmaktayım. Domaindeposu isimli bir de projemiz var yakında aktif edeceğiz. Yalnızca domain satmakla kalmayıp dostlarımızın Domainlerini de sattirabilmek için çalışmalar yürütüyor olacağız.

En az 4-5 tane de şu anda hatırlayamadıgim fakat satılık ödemesi alınan var.

Reklama ihtiyacım yok, müşteri potansiyelimim büyük kısmı ve ve son teklif sahibi arkadaşımız da r10 platformundan değil. Çevre faktörüne gelince 5 yıl mobilya Beyaz eşya sektöründe Mağazacılık ve eticaret tecrübem oldu. Kayseri'de İnegöl'de bir cok firma sahibi ve üretici ile doğrudan temaslarimiz var. Sadece WhatsApp durumumunda paylaşarak Domain sattığım günler oluyor.

Satışları teyit etmek isteyen arkadaşlar Facebook ve Instagram hesabımdan kontrolü edebilirler. Oralarda da artık satilanlari paylaşmama kararı aldım çünkü herkes aynı gözle bakmıyor.
Buyurun sosyal medya hesaplarım.
Yasaksa yöneticiden özür diliyorum silebilir veya kolay olanı yapıp beni direkt engelleyebilir de sorun değil.

Instagram: @domaindeposuofficial​
Facebook : @domaindeposu
Facebook şahsi profil:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005835285060

Ben Domainlerimin değerini biliyorum. Hiçbiri kendi hoşuma gitmedigi halde aldığım domainler değil. fakat buradaki arkadaşlar özellikle marketinkapında ve BirTiklaKapinda com Domainler için toplama ve çöp domain gibi imalarda bulunmuştu bu herkes tarafından veya çoğunluk tarafından bu şekilde algilaniyorsa satar çıkarım yok değerli satma diyen dostlar ağırlıkta ise teklifi kibarca reddedebiliriz.

Neden herkes yalancı veya reklam kokan hareket diye hakkımda algı oluşturmaya çalışıyor anlamıyorum

Hem kime reklam yapacağım 10 TL ye domain almaya çalışan, 100 TL ye domain satınca sevinen kitleye mi? Buradaki herkesi yatırımcı gözüyle baktığınin ve bana asıl para kazandıracak kitlenin son kullanıcılar olduğunun gayet farkındayım.

Sözün özü: reklamlık bir durum yok, konu değerleme sayfasına açıldı bahsi geçen domainler 5 bine verilir mi verilmez mi diye bir soru sordum? Çoğunluk verilir dedi. Ben de marketinkapında hariç diğer 4 Domaini 6 bin TL ye verebileceğimi söyledim.

Katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Diğerleri de kendince birşeyler söylemeye devam edebilir.

GÖSTERDİĞİNİZ TAVİR HİC HOŞ DEĞİL.

REKLAM KOKAN HAREKET diyenler hariç herkese saygılar sevgiler. Geceniz hayrolsun