İlginç bir durum ile karşı karşıya geldim ve sizinle paylaşmak istedim.
Bundan bir kaç ay önce trafikte aracımla seyir halindeyken bir kişiye sollama yaptım herhangi bir kurar ihlali yoktu tabi ki daha sonra kendisi aracımın yanına gelerek benim yüzümden neredeyse kaza yapacagını diyerek benimle tartışmaya başladı kendisininin bana hakaretlerine rağmen kişinin yaşına hürmeten herhangi bir tepki vermedim sukunetli bir şekilde kaldım ve yoluma devam ettim.
Ertesi gün karakola hakaret suçundan dolayı ifade vermek için çagrıldım. İfade verdikten sonra memurun sizde şikayetçi misiniz sorusuna ''hayır'' cevabı verdim. Konu kapansın istiyordum.
Bugunde uzlaştırmacı tarafından arandım ve uzlaşmayı kabul ettim karşı tarafta uzlaşmak istedigini söylemiş ancak kendisinin askeri emeklisi oldugunu ve bu olay için avukat tuttugunu onunda 5.000 lira tuttugunu söylemiş bu masrafları ödersem uzlaşacakmış.
Bende uzlaştırmayıca 5.000 lira vermeyecegimi o para ile kendime avukat tutup kendisine manevi tazminat davası açacagımı iletmesini söyledim ve konuyu kapattım.

Sanırım artık trend oldu dava açıp açıp zengin olmaya calışmak ilginç olanda ortada dava yok süreç şuan uzlaştırmacı tarafından yönetiliyor avukat tuttugunu farz edelim diyecem avukat parayı peşin mi alıyor yanlış düşünüyor olabilirim sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bilir kişi görüpte yorumlarsa harika olur çünkü kendisine güzel bir ders vermek istiyorum.

Ayrıyeten kamera görüntülerini almalı mıyım? kendisi aracımın sağ aynasına gelerek kişisel alanımı ihlal edip münakaşayı başlatan kişi o olmuştur.