rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum, dostum gerçekleri görmelisin. Yaşadığın mahallede herkes senin hasmın. Senin ölüp sürüm sürüm sürünmeni bekliyorlar. Arada tetikçilerini yollayıp sana sataşıyorlardı. Eskiden sesini soluğunu kesmiş, guk diyemiyordun. Gık dediğinde indiriyorlardı yumruğu. Sen o yumrukları yiyecek adam değildin amma işte yeni kurulmuş bir düzenin var.

Bak hasımların ile bir zamanlar boğazına bıçağını dayamış canını alacak hasımların ile dost olmaya çalıştın. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın. Ne oldu hasım bu düşman bu. Düşman düşmanının iyi olmasını ister mi. Şimdi bu hükümetmi bozdu dostlukları. Rüya görmeyelim.

1) Suriye Dostumuz mu? : Yıllarca PKK besledi
2) Irak Dostumuz mu? : Yaşanlar ortada
3) İran Dostumuz mu? : Tarih sahnesine çıktığımız günden itibaren binlerce yıldır İran ile mücadele halindeyiz.
4) ermenistan Dostumuz mu? : En son Asala terörü ile neler yaptılar. PKK saymıyorum, Anadolu'da ermeni mezalimini bir gör

https://www.youtube.com/watch?v=TFtK...C3%BCnd%C3%BCz
5) Gürcistan Dostumuz mu? : Şu an Azerbaycan sonraki mecburi dostumuz. Kuzey Rusya var ve Dünya ile bağlantısı Türkiye başka çaresi yok.
6) Yunanistan Dostumuz mu? : Hiç olmadılar ki
7) Bulgaristan Dostumuz mu? : Balkan göçleri, Osmanlı Rus savaşı Balkanlar Türk ve müslüman soykırımını yaptılar. Canlı canlı Türk oldukları için kadın ve rekekleri öldürdüler kadınlarımızın ırzına geçtiler. 1989 Türklerin isimlerini değiştirmek istediler.

Dostum bizim hiç dostumuz olmadı. Unutma oturduğun mahalle hepisi hasımların ile dolu. Bir tökezlemeye dur. Şükret o silahların var, bizim Suriyeliler gibi Avrupaya gitme şansımızda yok bizi kimse istemez. Sudi Arabistan bak oda müslüman bulsa bir kaşık suda boğacak Türk devletini. Çakallar sarmış etrafını ne edeceksin. Gel beni ye mi dicen. Gardının ardına saklanıp seni kum torbası gibi dövmelerini mi beklicen.

Dolar 8 lira olması hükümetin suçu değil ki. Onların istediği olmadığı için. 1974 Kıbrıs barış getirdiğimizde aynısını yapmadılar mı ne farkı var. Bunları Türkiye 20 bilemedin 30 senede bir hep yaşar.

Hocam yazdıklarını tek tek okuyordum doların 8 TL olması ile hükümetin ne alakası var cümlenizden sonrasını okumadım. Haklısınız ekonomi bakanı dahi doların kaç para olduğu ile ilgilenmiyorsa siz neden farklı davranasınız.

Yine yazdıklarınızdan mutlu olduğunuzu anlıyorum. Ancak ben ekonomiden, sağlık sisteminden, adalet sisteminden şikayetçiyim. Bunun hesabını mahalle bakkalından soramayacağıma göre devletin şu anda başında bulunan hükümetten soruyorum doğal olarak. En basitinden adalet sistemini düzeltmesine de mi dış mihraklar engel?