Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, bugün işlek bir yerde yürüyordum. Trafik çevirmesi vardı. Benim yaşalrımda bir çocuk geldi kardeşim ehliyetin varmı acaba ? Arabamı bağlıyacaklar kız arkadaşım var yanımda rezil olucam yardımcı olur musun dedi? Bende yaşıtım olduğu için ne yapabilirim dedim. Ehliyeti olan biri lazım. Arabayı teslim alması lazım. Yoksa arabamı bağlıyacaklar kimse teslim alamadığından dolayı dedi. Tamam dedim gittik trafik polislerine. Abi dedim benlik birşey olcakmı yok dedi sadece arabayı sana teslim ettik olarak göstericez dedi arkadaşında arabayı bağlamıcaz bu nedenle dedi. Verdim kimliğimi hiçbir şeye imza atmadım. Çocuk cezayı yedi. Sonuçta arabayı ben teslim aldım olarak gözüktü. Çocuk arabasıan bindi gitti bende yola devam ettim. Acaba bana sonradan sorun çıkar mı arkadaşlar ? Ne bileyim çocuk gider suç işler araba çalıntıdır felan? Gerçi araba çalıntı olsa trafik çevirmesinde çıkmaz mı? İnsanlık edeyim dedim. Ancak bi 30 dk sonra içime bir kurt düştü. Çocuk benim yaşlarımda gençl olduğu için yardım etmek istedim sadece. Sizce başıma birşey gelir mi ? Çocuğu hiç tanımıyorum bile

Hiçbirşeye imza felan de atmadım yani. Lütfen trafik polisi tanıdığı olan varsa felan öğrenebilir mi.