NormP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 tane Vodafone Bayisini gezdim birisi bana diyemedi "e-sim tabi hemen yardımcı olayım." Hangi bayiye gittiysem " o nedir abi? " 3-4 defa müşteri hizmetlerini aradım dünyadan haberleri yok esim diyorum " evet vodafone esim uygulaması " diyor hayır dijital sim anlamında diyorum " haberim yok " diyor. Kapatıp tekrar başka müşteri temsilcisine bağlanıp şansımı denemek istedim onlarda aynı tepkiyi verdi. En son bayilere https://www.vodafone.com.tr/Servisler/e-sim.php şu linki açıp gösterdim " doğrudur bizim bilgimiz yok " diyor. Patlama eşiğindeydim artık uğraşmayı bıraktım madem bir adım atıyorsun " ADAM " gibi at bilgisini bayilerine veya temsilcilerine ver bu kadar zor olmamalı en kötü duyurusunu yapmadan önce bi çalışanlarını bilgilendir gittiğim yerde çalışanlara e-sim nedir açıklamasını yapmak zorunda kaldım. Uzun zamandır takip ettiğim ve türkiye de bu adımın atılmasını beklediğim bir hareketti ilk günden soğuttular bu kadar aptalca bir şey olamaz yani en azından Malatya'da durum böyle diğer illerde bayiler ne durumda bilmiyorum ya da aranızda henüz bu e-sim olayına giren var mı ?

Güncelleme;

Gittiğiniz bayide durumdan haberdar değilseler ve farklı operatör kullanıyorsanız kesinlikle şu düşünceye girmeyin ben hattımı taşıyayım bayilere e-sim olayı gelince hattımı e-sime direkt geçiririm demeyin. Yedek Sim Kart ücreti uygulanır bu da şuan vodafone da 28tl gibi bir ücret hatta e-sim olacağı için daha yüksek bir miktar istenebilir. Bayi e-sim uygulamasından haberdarsa ve hat transferi yapacaksanız e-sim olarak verebileceğini söylerse o şekilde ücret almıyorlar. Şuan ki vodafone kullanıcıları için e-sim geçiş ücretli olacak bilginiz olsun ama hattımı vodafone taşıyıp e-sim kullanayım diyorsanız da bayiler de e-simin oturmasını bekleyin.
Öncelikle böyle bir cevap vermeleri gayet normal avm'deki vodafone bayisine sorduğumda elimizde var dedi. Lokal bayilere anında ulaşamaz zaten sadece ana ve avm bayilerine ulaşmış şu anda. Bu diğer operatörlerde de aynı şekilde olacak.