Merhabalar,

Yaklaşık 5 yıldır çok yoğun kullanmadığım laptopumu satışa çıkardım.
Yoga Pro bildiğiniz gibi saat kordonundan esinlenerek yapılan bir ekran kasa birleşimine sahip. Böylece tamamen katlayarak tablet olarakta kullanabiliyorsunuz.
Dokunmatiğinde, ekranında hiçbir problem yok.
Sadece şarj adaptöründe sorun var ki 110liraya çözülebilecek bir problem.
Bunun haricinde kozmetik takıntılıysanız sizi tatmin etmeyebilir. 5 yılda az da kullansam kasada çizikler oluşuyor ister istemez.

Niye satıyorum? İyi bir masaüstü bilgisayar toplayacağım ve laptop fazlalığı var. Bu yüzden satmayı düşündüm.
Hiç servis yüzü görmedi.
Fiyat: 3700 | Sahibinden'e 4000 liradan koydum (Bir başka ilanda 4750 lira istenmiş)

Tanıtım metni:
İşlemci Modeli Intel Core M-5Y70 2.6 Ghz (4 Mb Cache) Dokunmatik Ekran Var Aydınlatmalı klavye Sabit Disk m2ssd samsung 256 Gb Bellek Boyutu 8 Gb Bellek Türü DDR3 Ekran Boyutu 13.3 Ekran Kartı Chipset Intel HD Ekran Çözünürlüğü 3200x1800 (4K) Ekran Türü Led Bluetooth Var Hdmi Çıkış Var Usb 3.0 1x Usb 2.0 1x Lisanslı win10 işletim sistemi Sadece 1,19 kg hafifliğinde ve 12,8 mm inceliğinde olan Yoga 3 Pro kolayca taşınabilir bir üründür. Mobilken çalışanlar için idealdir. 7.2 saate varan pil ömrü sayesinde ise tüm gün şarja ihtiyaç duymazsınız Yoga 3 Pro'nun benzersiz tasarımı ve dokunmatik ekranı, ekranın yaklaşık 360 derece dönebilmesini sağlar ve bu sayede cihazınızı dört farklı şekilde kullanabilirsiniz: dizüstü bilgisayar modu, stand modu, çadır modu veya tablet modu. Yoga 3 Pro'nun saat kayışından ilham alınan ve birbirinden farklı 813 alüminyum ve çelik parçadan üretilen menteşesi zarif bir görünüme sahiptir. Yoga 3 Pro, dört kullanım seçeneğinde de size mükemmel bir kullanıcı deneyimi yaşatır, dahası kusursuz bir dokunmatik ekran deneyimi yaşayabilmeniz için gelişmiş stabilite sunar. Yoga'nızı 180 derece açıyla bile konumlandırabilirsiniz Yoga 3 Pro'nun süper yüksek çözünürlüklü QHD+ (3200 x 1800) 10 parmak dokunuşlu dokunmatik ekranı göz alıcı görseller sunar.