Data isteğinde buluna bilirsin belki verirler
Hocam ne tür videolar paylaşıyordunuz?
PK açık mıydı ?
Benim kapatılmadı ama 5-7 tane abone birden düştü.
Sanmıyorum ama nasıl talep edecem bunu.
Evet açıkto pk yurt dışı ile ilgili bilgier roportajlar vs hocam
Çok garip, sizin kanalı hatırlıyorum özgün içerikti sanırım kendiniz çıkıyrdunuz. Gerekçe neymiş?
Politika ihlali sadece diyor evet tüm içeriklerim özgündü napacağımı şaşırdım benimle aynı durumda olan bir kaç arkadaşımda bu sekşlde kapandı
Acaba tık saldırısı felan olabilir mi?
Benim de bu hafta 2 videoma yaş sınırlaması getirildi biri uğraşıyor sanırım
Sevdiğim ve harika içerikleri olan bir kanal. Açılacağını umuyorum.
Bir yanlış anlaşılmadan dolayı bunun olduğunu düşünüyorum. Çünkü içeriğin gayet güzel ve özgün.
Bugün birçok kanal kapandı. şöyle bir durum var. son 1 yıldır youtube her ayın 21-27 arasında şikayet yiyen ve + spam potansiyeli olan kanalları değerlendirmeye sokarak filtreye tabi tutuyor. Filtrenin kriterleri var: kazançlarda ve izlenmelerde ani dalgalanma oluşturanlar , Video silenler , Adsense değiştirenler, kanalın ülkesini veya yüklediği videoların dilini değiştirenler filtrede 1. sırada.
Akabinde genelde Videolarına şikayet gelen kanallar, Yüklediği videolar arasında Dünya engeli yiyen veya sonradan dünya engeli alan videolar, yükleyenler manuel incelemeye tabi tutulmadan bot tarafından gümletiliyor. Son 1 ay içerisinde telif yiyenlerde aynı işleme tabi tutuluyor. ve %98i geri açılmıyor.
Arkadaşın kanalını biliyorum, itiraz edersen seninkinin açılabilme ihtimali var. Fakat Telif yediysen veya dünya engelli video yükleyip sildiysen , malesef geri açılmayacaktır.
Not: Bunlar Youtube'nin açıkladığı şeyler değil veya resmi olarak bir yerde yazmıyor. Kendim 8 yıldır Youtube sektöründeyim, Son 2 yıldır 100 lerce kanalımda gözlemlediğim tecrübe ve gelişmelerdir.
Vay be üzüldüm dostum içerikler hem özgün hem de güzeldi umarım açılır.Eğer açılmazsa sıfırdan bir kanal açıp öyle yürü abone-izlenme..vs işine hiç bulaşma
muhtemelen diğer kanalların videolarına kanalıma göz atın gibi yorumlar yazarak kanala kitle çekmeye çalıştınız youtube spam politika ihlali
1-2 haftadır kendi gmail hesaplarım bile şüpheli hareket algılandı diyip telefon onayı istemeye başladı benimde. Onay yapıyorum 2 gün sonra yine şüpheli hareket diyor. Video izlemek için kullandığım birkaç hesap

Dün yaptığım itiraz sonucu bugun kanalım telrar açıldı sanırım siyer arkadaşlar gibi maili türkçe yazmadığım için hızlı nir aksiyon olmadı ben maili direk ingilizce yazdığım için bu sabah cevap verdiler ve kanalımın politika ihlali yapılmadığını yapılan manuel detaylı incelemedebir kaç ip adresinden gelen spam şikayetlerden dolayı algoritma otomatik kapatmış ve manuel araştırmada bunu tespit ettikleri için kanalımı tekrar açtılar.