yeni bi iş yapıcam,konuyla ilgili araştırma yaparken güzel bi egitim buldum yabancı bi forumda ve aldım.ilk izlenimim iyi,güzel.videoda anlatılanları yapıcam,yapamıyorum.işlemi hızlandırmak için verilen siteler var.üye olmam,ücretli şekilde kullanmam gerekiyor.birisine üye oldum,sadece paypalla ödeme alıyor,hadi birisinden bulup onu gönderdim diyelim.adamlar yinede kabul etmiyor,türksün diye.rdp ile uzakmasaüstünden baglandım siteye,5 saniyede üyelik aktif oldu.benim normal pcden üye olmak istedigimde bize ulaşın sayfasına yönlendiriyor,bagzı bilgiler istiyor.bilgileri verdim,5-6 saat sonra mesaj geldi.kusura bakmayın,türkiyeye hizmet vermiyoruz diye.dedim ben türkiyeye yönelik iş yapmıyorum,tüm işlerim yabancı ülkelere yönelik filan ama umursamadılar.bu şekilde kaç kişiyle/firmayla karşılaştım,türkiyede yaşıyorum diyince iş yatıyor...

sözün özü;sürekli farklı/yeni işler/bilgiler peşinde gezmeyi seven birisiyim.fakat buldugum şeylerin sonucu çok acı ne yazıkki.bakıyorsun işe yarar yerlerin biçogunu trde yaşadıgın için kullanamıyorsun.ya biz onları engellemişiz,ya onlar bizi istemiyor