kurtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar paskevich, daha önce hatırlarsın senden çoraplar almıştım. Çoraplardan çokta memnun kaldım. Hazır R10 daki değerli insanlar burada bu konuyu ve durumunu okuyorken bende altta senin satmış olduğun çorapların linkini atayım. Biliyorum para olarak karşılıksız desteği sevmeyen ve istemeyen birisin. En azından bu şekilde çoraplarını satın alan arkadaşlar sana bu konuda ticari anlamında bir katkı sağlamış olur.

https://www.r10.net/alisveris-bolumu...post1078283748

Bu arada kışlık bambu çoraplar elince varsa fiyatı ne kadarsa sana destek olması adına o fiyatın 2 katı fiyat olarak alıp örneğin 5 tl ben her bir çoraplara 10 Tl ödeme yaparak katkı sağlamak isterim. Elinde olduğunda haber verirsin.

Aklıma bu şekilde bir şey geldi. Destek olmak isteyen arkadaşlar o linkten ihtiyaç dahilinde çoraplar alarak ticari anlamda destek olabilirler.

Allah yar ve yardımcın olsun. Allahtan umut kesilmez. Allah evsizlere, tüm zorda ve darda kalanların yardımcısı olsun.
Merhabalar hocam son kalan çorapları da size sattıktan sonra konunun kilitlenmesi için report etmiştim. Şu an elimde çorap kalmadı maalesef.. Beğenmenize çok sevindim. Güzel günlerdr kullanın. Teklifiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.