Çok doğru. Kullanıcı adı için WhatsApp tan yazın diyen var. Sanane kardeşim benim numaradan vermek istemiyorum belki.
Bakın bir örnek ileteyim nacizane kendi fikrimdir;
1) Program yazılacak bir işletmenin ihtiyaçlarına göre teklif değişkenlik gösterir. PM üzerinden iletişim kurulması cep telefonu verilerek iletişim kurulması çok mantıklı
2) 5 bin TL gelirli websitesi satıyorum fiyat PM. Bu web sitesinin fiyatı Ahmet'e Mehmet'e göre değişecek mi ? Fiyatı yaz pazarlık yaparsın yine tamam ama ben niye pmle fiyat öğreniyorum websitesi bir devir. He sözleşme harici websitesini vermem fiyatı vermem kabul eden PM atsın diyordur arkadaş gizlilik sözleşmesi yapar resmi olarak ama böyle devlet sırrı olmayan genel websiteleri bile illaki PM diyor.
50 TL yazacaksan yaz 500 bin yazacaksan yaz hayır belki bütçem dahilinde ama PM atasım gelmiyor. Bir yatırımlık proje arıyorum herkes PM PM. Kesin bütçem dahilinde değildir diyorum sonraki gün bir bakıyorum aylık gelirinin 4 katına satmış siteyi. Arkadaş yazsa bu rakam diye ilk arayanlardan biri olacağım halbuki bütçem kaldırır o rakamı çünkü. Sonuçta serbest piyasa kimisi de 20 katını ister istesin de zaten fakat bunu konuda belirtsin. Hatta satış ilanı olan bölüme ben form gibi bir şey yapılmasını fiyat vs doldurarak post edilmesini öneriyorum yönetime. Direk konu olarak değilde ilan sistemi gibi. Doldurması zorunlu olsun hiç değilse yönetim uygun görürse böyle birşey güzel olur bence.