Bir hizmet veya ürün satışında forumda sürekli olarak PM ile ulaşın şurdan burdan ulaşın adında konular açılıyor. R10 kurallarınca ticaretin alım satımın r10 üzerinden gerçekleştirmesi mesuliyet oluşturuyor.

Benimki hem bir merak eğer böyle değilse de öneri, bildiğim kadarıyla PM ile fiyat iletmek ne etik açıdan nede kurallarca doğru teklif usulü bir satış yoksa eğer. Fakat konulara bakıyorum hep PM PM PM veya WhatsApp üzerinden konuşalım. Benimde böyle bir konum varsa bende editleyeyim yanlış olmasın herkes için söylüyorum bu bana çok etikdışı geliyor ve verimliliği de düşürüyor fakat böyle bir kural gelse geçmişe yönelik olmasa bile geleceği kapsayan bir kural. Teklif usulü kategorisi hariç fiyat belirtmesi zorunlu olsa. Böyle olduğunu düşünüyordum zaten açıkçası fakat ya kurala uyan yok yada bu kural aktif değil.

Sayın moderasyon ve forum üyeleri bu konu hakkında düşünceleriniz neler birtek beni mi rahatsız ediyor bu durum acaba ?
Eğer uygun bir öneriyse ve forumda herkes benim gibi düşünüyorsa moderasyondan ricam üst yönetime bu tavsiyeyi aktarsın lütfen. Coşkun hocam bu konuyu açıp sabitlerse en azından herkes ona göre davranır.