BasakT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılardaki resim oranı çok fazla bence. Yazıları biraz uzatabilirsiniz. Ayrıca lisanslı resim kullanmanızdan da kaynaklanabilir. İndex almış sayfaları kontrol eder misiniz? Birkaç olmaması gereken sayfa var gibi geldi bana.
Merhaba hocam. Resimler alt konu başlıklarına göre eklenmişti. Olmaması gereken sayfalar hangileri?
seotabu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Websiteniz yayın hayatına 2 hafta önce başlamış sanırım. Bu bir kriterdir.
İçerik konusunda diğer arkadaşlar yeterince tavsiye de bulunmuş. Kendi çektiğiniz resimlerinizi kullanmanız şart değil ama özgünlük açısından ayrı bir kriterdir. Metin uzunluğu ise resimlere kıyasla kısa ve yetersiz görünüyor.
Son olarak da websitenizin biraz ziyaretçi sahibi olmasını bekleyin derim. Günlük 50 kişi bile olsa belirli bir düzene oturması gerekiyor.
Şu haliyle siz olsanız yeni açılmış, metin uzunluğu yetersiz, resimleri özgün olmayan ve günlük ziyaretçisi bulunmayan bir websiteyi onaylar mıydınız?
Evet hocam yeni yayına geçti, resimler ile alakalı çalışmayı yapacağım. Ama hit konusunda 0 hitle onay almış biri olarak hitin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum. Önerileriniz için çok teşekkür ederim
MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 2 gün önce onay aldım( 15 saat civarı), imzamdaki site için. 1 kere red yemiştim, kendi tavsiyelerimi ileteyim.
- Resimlerde ayarlama yapin biraz seffaf sekilde site adini koyup ozgunlestirin, alt etiketi kullanin.
- Hakkımızda ve gizlilik politikasini menuye ekleyin sitenizde alt tarafta gözüküyor. Sayfalari okuyup uzerinde değişiklik yapabilirsin.Bu bilgileri google ve kullanici görsün.
- İçerikler organik olsun. 8 adet icerikle onay aldım tamamini kendim yazdim resimleri özgün ayarlamaya çalıştım.
- siteniz yeni ise hiti felan yoksa adsense almak için daha basit bir tema kullanmanizi öneririm. Ayni hataya düştüm çünkü site dolu gözüksün az içerik bile olsa.

Umarım isine yaramıştır, aklina takilan bise olursa sorabilirsin.
Resimlere siteyi ekleyeceğim hocam, 9 adet 300 kelime makale var. Tema olarak hangi temayı önerirsiniz?