Gençler bilimsel dayanaklara önem verin ve Allah'ın kudretini de unutmayın. Biyolojik veya psikolojik uyarılar bu tarz olayları tetikleyebilir en basitinden dejavuyu bile senede en az 5-10 defa yaşıyoruzdur.

Bilinçaltı akıldan üstündür ve çok gizemli bir yapıya sahiptir. Bilinçaltı dediğimiz bu üst akıl evrimsel süreçte sizi hayatta tutmak için olağanüstü gelişmiştir. Öyle ki uykunuzu kontrol eden aslında bilinçaltıdır. Kısacası öncelikle bilinçaltının ne kadar güçlü olduğunu kavramak gerekir. Sigmund Freud'un bilinçaltı çalışmalarına gözatın derim ve temin edebilirseniz kitaplarını okuyunuz.

Zihninizi temiz tutmaya çalışın gerisi boş bunu din'le bağdaştırmaya çalışmayın. Evet dinimizde cinlerin varlığından bahsedilmiştir lakin bize zarar vermeleri Allahın izni olmadan mümkün değil.

Ben küçükken bir rüyamda kütüphanede olduğumu ve şeytani bir varlığın bütün kitap raflarını bana doğru ittirdiğini görmüştüm. Büyüyünce hatırladım ki bu bir filmden sahneymiş o zamanlar bunun farkında bile değilmişim. Demek istediğim çevremiz, izlediklerimiz,okuduklarımız, duyduklarımız bilinçaltımıza kazınıyor ve bazen çöplüğe dönüşebiliyor bunu temiz ve diri tutmak sizin elinizde.

Sizin yerinizde olsam kendime acil bir meşguliyet bulur ve odamdan başlayarak çevremi yenilemeye karar verirdim. Geçmiş olsun unutmayın Allah büyüktür, o istemedikçe böyle bir şey mümkün değildir.