kardeş sen geçen allah yok biri beni ikna etsin diye konu açmamış mıydın? biraz önce de cin büyüsü alınacak diye konu açtın alışverişe, silindi? forum mu trollüyon napıyon?
hayır hocam o başlıgın devamı vardı
adsense sitemde çıkıyordu ondan canımız sıkılmadı mı dedim o şekilde yanlış anlaşılmış
hocam korkmanıza gerek yok bizim orda goncalas basması derler buna,senede 2,3 defa banada olur o siyah adam banada geldi kaç ,arkadaşım var onada basarlar o küfür bile ediyor artık,defa sıkıntılı anlarda gelir genelde,bağırırsın sesin çıkmaz kalmaya çalışırsın kalkamazsın,sadece içinden bismillah çekersen kaçıyor,bizim orda köyde hemen hemen herkeste olan ve bilinen birşeydir,bilmyorum başkaları ne diyor ama bizim orda goncalas basması deriz,üstüne cullanmaktan başka bişey yapmaz korkma ,üstüne çullandığıda biraz zor söyleniyor ama bismilah bismillah dersen anında gider,doktorlarda buna epilepsi hastalığının çeşitlerinden biri olarak atlandırıyor,hiç durmadan komik videolar izle güdür güldür falan izle kafandaki sıkıntı giderse basamazlar,çünkü sıkıntılı kafalara geliyor,ama korma sakın aklına hemen besmele getir ve besmele çek,anında gider bilgin olsun
hocam besmele zor geliyor bazen
hz. muhammed aklıma geliyor sonra 1 2 sn sonra besmele geliyor sonra dualar edip uyanıyorum
hep şarkı dinliyorum zaten yaşadığım zamanlar pek suratım gülmez aceba mutsuz olunca mı geliyor neye göre geliyorlar ?