nirvanahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar herkese, çok acil bir şekilde veri merkezi aramaktayız.

şu an @yoncu; den hizmet almaktayız hiç ama hiç memnun değiliz, ilgi alaka destek yerlerde, network altyapısı yerlerde, bir ton sorun ilettik çözüme kavuşturmak yerine "sorun yok" dendi. network ile ilgilenen arkadaşa gece 1 den sonra ulaşabiliyoruz o saatten sonra mesai yapıyor, bir müşteri olarak gece 1'e kadar beklemek zorunda kalıyoruz.

lütfen sunucu barındırma konusunda ilgili bilgili firmalar teklifte bulunsun,
biz çok fazla destek talebi açmayız sorunlar olmadığı sürece, her konuda destek talebi veya whatsapptan vs. yazmayız.

network altyapınız gayet temiz olsun, ping değerleriniz temiz olsun yeterli şu an ki çalıştığımız firmada ping değerleri komik ama ORTALAMA 60 MS.

yurtdışı koruması için voxility olması şarttır, ip başına uçuk fiyatlar çıkartacak firmalar lütfen teklifte bulunmasın. 30 dolar 1 voxi ip diye.

başlangıçta 1 adet cihaz bırakacağız, memnun kalırsak kabin kiralaması yapacağız.

2U İntel Server,
İşlemci : 2 x Intel Xeon X5680 ( 24 Core , 39,96 Ghz )
Ram : 128 GB DDR3 ( 8 x 16GB DDR3 )
Disk : 1 x 1 TB SSD
2x750 power

fiyat/performans olacak firma arayışındayız açıkçası, cihazlarımız da oyun sunucuları barınacaktır genel olarak bunu dikkate alarak teklifte bulunun lütfen.

Konu altından iletilen teklifler göz ardı edilecektir lütfen sadece P.M. yoluyla teklifinizi gönderiniz,

İstanbul lokasyonlu veri merkezleri önceliğimizdir.

iyi forumlar, herkese hayırlı satışlar.
Merhaba Mehmet Bey,

Şuanda sunucunuz bizde barınıyor, sizin için ilgili class için erişimlerinize göre pop nokta optimizasyonu yapılarak pingler 25ms düşürülmüştü, bunu siz de biliyorsunuz. Eğer bu konuyu yalanlıyor iseniz sizin ilettiğiniz ekran görüntüsü, ses kaydı ve destek taleplerini burada kendimizi savunmak için paylaşmaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz. Ayrıca sunucunuza TR için dahili 10m/s paket yüksek saldırılar alıyorsunuz, bu saldırılarda tarafımızdan engellenmiş, engelleme ve log kayıtları ile raporlar da mevcuttur. Zaten bunlar size de destek üzerinden iletilmiştir, bu kayıtları da burada paylaşabiliriz.

Destek talebinde de size ilettiğimiz gibi 100% koruma arıyorsunuz fakat böyle bir koruma sistemi Dünya'da hiç bir yerde yoktur. Zaten 100% koruma garanti eden bir yer olsa biz neden uğraşalım değil mi? Biz de gider oradan hizmet alırız. Voxility, Telekom, Arbor dahil hiç bir koruma sizin sizin ihtiyacınızı çözmüyor. Siz ne sunucuya tek bir paket saldırı gelsin istiyorsunuz ne de ping yükselsin istiyorsunuz.

Tüm girişlerinizi Voxility üzerinden dahi geçirsek ping yükseldi diyorsunuz, memnun olmuyorsunuz, TR korumalarından geçirsek saldırı gelince ping yükseldi diyorsunuz. Bir çok veri merkezinde bu tür bir TR içi saldırı alında sunucu erişiminiz kesilir üstelik sizin ip adreslerinizi engellerler. Bizde ise sadece ping yükseliyor fakat siz memnun kalmıyorsunuz.

Gerçekten bu isteklerinize uygun bir yer bulamayacağınızı siz de biliyor olmalısınız? Her ay veri merkezi değişimi yapacak, çözüm bulamayacaksınız, çözüm aramanız size zaman kaybından farklı bir durum oluşturmayacak, bu durumu da da biliyorsunuz.

Bizdeki hizmetiniz iptal talebi nedeni ile sizin için yapılan network optimizasyonu kapatılmış olup hizmet devamına karar vermeniz durumunda yeniden aktif edilebilir.

Maliyetlerden ve ping yükselmelerinden kaçındığınız için size özel farklı alternatif koruma yöntemlerinden de bahsetmedik, eğer bu konularda taviz verirseniz alternatif çözümler de üretilebilir.

Saygılarımla.