Mufugo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem en kısa sürede, belirttiğiniz gibi cimer ve tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak. Eğer imkanınız var ise, sınava komşunuzun internetini talep ederek katılmak. Yada en kötü ihtimalle imkanınız var ise bir internet kafe bulup oradan katılmak. Ben daha yeni TurkNet'e geçiş yaptım, 48 saatte bağlantı sağlandı acaba farklı bir problem mi yaşadınız. Yazdıklarınız gerçekten çok kötü bir durum. Umarım bir an önce çözüme kavuşabilirsiniz.
Hocam sınav internetten değil, sınava hazırlanmak için ihtiyacım var. Görme engelliyim kitap okuyamıyorum. İnternetten sesli dinliyorum genelde.
Vodafone kullanırken hiç bir sorun yoktu. Mesele şu, ilgilenen cevap veren yok ki ne sorunu biliyoruz nede sorunu çözmek için uğraşan var. Telekomdan bir abiyle de konustum kayıt dışı, bizlik hiç bir sorun görünmüyor dedi. Ama durmadan telekoma atıyorlar. Arıza ne diyorum, Telekom bize arızayı söylemiyor bahanesi yapiyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?

Modemi iade edebilmenin yolunu bulursam iptal edicem hemen. İptal için aradık, sizi arayacağız bekleyin belki iptalden vazgecersiniz bilmem ne dediler.