aitsizbiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube sanırım bugun bir kapatma dalgası başlattı bugün tanıdığım bir kaç kişinin kanalı kapatıldı benimkiyle beraber politika ihlallerinden dolayı ki hiç şhtar veya telif olmamasına rağmen.İtiraz ettim ama açılacağını sanmıyorum.Sorum şuki kapanan kanaldan videoları nasıl çekeceğiz bunun bir yolu var mı?
Merhaba hocam kanallarımdan 2 si bu gün itibariyle politika ihlallerinden kapatıldı. 1 tanesi pk açık, diğeri 1000 aboneli 3800 saat izlenmesi var. mailde gelen itiraz iletişim formlarından ulaştım. hiç bir ihlalde bulunmadığımı söyledim. hatta eğer ihlal sayılıyorsa ufak kanalım için video altı yorumlarla kanalıma davette bulunuyorum bunun yasak olduğunu bilmiyorum diyerek. iletişim formunu doldurup yolladım. PK açık büyük kanalım 30 dakika sonra, diğer 1000 aboneli kanalımda 3 saat sonra açıldı. ama sanırsam bu ara youtube bu konulara çok ilgi gösteriyor. kanal kapak resimleri kaldırıyor, videolara yaş kısıtlması getiriyor. ama işin komik tarafı ne kaldırdığı kapakta bişey var. ne yaş kısıtlaması getirdiği videoda o kısıtlamayı getirecek bir durum var. enteresan.