Mufugo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz de geri dönüşü buraya iletebilirseniz sevinirim. Santrale olan mesafeniz nedir? Birde binanız eski ise dışarıdaki kutuda eskidir muhtemelen. Benim binam eski olduğu için kutuda eski. Bakalım altyapım görünürde 79Mbps'e kadar destekliyor. Santrale de mesafem 124Mt bu sebepten ötürü 79 olmasa de 70'e kadar görsem bana yeter. Upload biraz daha artarsa yayın açmayı bile düşünüyorum

Ben açıkçası Router ve Modem almayı düşünüyorum internetimin biraz daha iyi gelmesini istediğimden. Türk Telekom'un bildiğimiz modemini kullanıyordum, modem ve router aldıktan sonra modemi kendime, router'ı gelen misafirlere vermeyi düşnüyorum. İnternet hızlarını keseceğim
Tabii ki geri dönüş yaparım gelen cevaba göre. Santral'e olan mesafem 95 metre aynı şekilde bina ve kutuda eski turk telekomun söylediği 82mbps ama daha göremedik o değerleri. Upload tahminimce 8mbps'i geçmeyecektir.

Modem olarakta eğer yeni alacaksanız tavsiyem Keenetic Extra DSL idir. Ev ağı ve Misafir ağı mevcut kendi içerisinde hız kısıtlama vb. bir çok ayar bulunuyor yazılımı gerçekten çok gelişmiş bir cihaz. Ev geniş olduğu için arka odalarda çekim sorunu yaşıyorum onun için Keenetic Extra siparişi verdim bugün onuda koridora kuracağım repeater olarak tek ağ üzerinden mesh yaparak evin her odasında kaliteli bir internet deneyimi yaşamak istiyorum.

Evde bir hayli IOT cihazları mevcut smart tv, cloud klima vb. bir sürü alet mevcut bunların güvenliklerini iyi bir şekilde ayarlayabilen bir modem tavsiye ederim.

Keenetic cihazlarında en sevdiğim özelliklerinden biri ise çoklu mod desteklemesidir. Router, Access Point, Repeater gibi modları tek cihaz üzerinden desteklemekte.