metne ulaşmaz hocam görselin sansürlü haline erişebilir..
Bulamazlar.Eğer mesajları sildiysenizi ve hesabınızda depolanmamış ise whatsapp şirketinin özel bilgi verme durumu yok.
Bu yüzden illegal görüşmeler whatsapp üzerinden telegram icq gibi platformlar üzerinden yapılıyor.
Not: Devlet isterse herşeye ulaşır.(isterse)
whatsapp mesajları şifreleniyor diye biliyorum, herhangi bir metodla çekseler dahi okuyabileceklerini sanmıyorum.
Silindi ve yedeklenmedi ise ulaşmaları zor hocam, devlet herşeye ulaşır diyorlar da ben bunu pek fazla görmedim açıkçası öyle herşeye ulaşamıyor maalesef.
Yedekleme yoksa bulamaz benimde almışlardı .
"İsterse her türlü hocam" :dd şaka gibi ya
bilmeyen konuşuyor işte bir şey olmaz
Mesajları silip, bulutta ki yedekleride silerseniz kimse geri getiremez ki whatsapp elinde başka yedek tutmuyorsa
Telefon içerisinden ulaşamasalar bile resmi yazı ile whatsapp'dan alabiliyorlar. Suçlamanın mahiyeti önemli.
Mesajlarınızı uçtan uca şifreliyoruz biz bile göremiyoruz hikayesine inanmayın.
Sohbet yedekleri kapalıysa, yani whatsapp db klasörü boşsa, bulamazlar bunu whatsapptan talep de edemezler konuşmalar şifrelidir ve whatsappin böyle bir yükümlülüğü bulunmamakta. istese de istemese de ulaşamazlar.
Uçtan uca şifrelenen mesajlar teslim edildikten sonra WhatsApp sunucularında değil, cihazınızda depolanır.
Kusura bakmayın ama bol keseden atmanız çok yersiz. İsterlerse ulaşırlar diye bir olay yok. Eğer yedek yoksa ulaşamazlar.
WhatsApp mesajları şifreli.
Mesajları sildiyseniz ulaşılması mümkün değil(karşı tarafın mesajları durmuyorsa). Bunun üzerine yüzlerce kaynak var, kişisel veri güvenliği vs.
Android cihazlarda şifreleri kayıtlara ulaşabiliyorsunuz ama bunu deşifre edemezsiniz.
Mahkeme kararı ile bu konu üzerinden gidilebilir ancak o da çok zor :/
Telefon şuan bi çekmece içerisinde duruyordur büyük ihtimal. Bi zaman sonra verirler
Bulamaz kardeşim rahat ol, hiç birşeyi silmeden verdim şifreyi bile çözemediler

4 haneli şifreyi çözemeyen siber ekibi var karşında.
Sen söylemeden hiç bir suçu kanıtlayamıyorlar.
Terör olayı olursa üst mercilere taşınırsa belki birşeyler yaparlar onun dışında 2 dk uğraşıp direk rafa kaldırıyor.
ne kadar hafife alıyorsunuz

konunun önemine ve kişiye göre değişir bu durum. "sakız çaldım ama bulamadılar eheh" diye bulunmaz olmuyor bu veriler. hiç birşey ulaşılmaz değildir devletler nezdinde. yok şifreliymiş, yok uçtan ucabağlıymış hepsi göz boyama. bakın bu iki cihazda da yedek alınmayan, silinen üstüne telefona format atılan cihazdan çıkan veriler: