Evet kimsenin günahunu almayın.......
Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım. Donanımhaberden geldim. Orada eski üyeyim. oradaki üye adım da aynıdır. Orada 5 yıldan beri satış yapmaktayım ve her ay muntazam satış yapan ve referansları sağlam (300.000TL den fazla) bir üyeyim. Ben kredi kartı ile alım yapmıyorum. Nakit çalışıyorum. Kendime ait kredi kartım da yoktur. Şükür kimsenin kredi kartını da kullanmıyorum. Zaten benimle çalışırsanız seversiniz. Normalde düşük tutarlı kartlar da geliyor. Ben de al-sat yapıyorum. Şayet yüklü alımlar için ilgilenen arkadaşlar varsa özelden telefon yazarsanız ayrıntılı arayıp izahat verebilirim. Ayrıca genelde whatsapp satışı yapıyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Bu arada bende düşük tutarlı çekler de oluyor. Donaımhaberde de Teknosa, MediaMarkt, Boyner, Tatil çekleri de (ETS, Jolly, Tatilbudur vs) gibi satışlar yapıyorum.
Bu Teknosa içinbir tane 1620 liralık hediye kartı var elimde. Diğerini 41.000i de dileyene göre 5.000 ve üzeri olmak şartıyla böldürebilirim. Ama isteyen özelden telefon yazarsa yardımcı olabilirim.