Merhaba, laravel bir sitemde urlden gelen slug'ın doğru şekli ile açılmasını istiyorum.

Yani şöyle örnek vereyim;
Sitemde bir ürün var veritabanında slug'ı: adidas-ayakkabi siteden siteadi.com/adidas-ayakkabi olarak yazılıdığında açılıyor diyelim. Kullanıcı siteye gelip siteadi.com/Adidas-Ayakkabi yazıpta girdiğinde yine açılıyor. Ben burada veritabanında ne şekilde yazılı ise o şekilde açılmasını istiyorum büyükse büyük küçükse küçük.

Laravel harici sitelerde veri çektiğim yere WHERE BINARY slug= :slug gibi yazdığımda veri nasıl ise öyle sonuç geliyor tam eşleşmiyorsa 404'e düşüyor.

Veri çektiğim fonksiyonum;

public static function getDetailsBySlug($categorySlug, $slug)
{
$getDetails = Product::
where(['slug' => $slug, 'status' => 1, 'lang_id' => session('localeID')])
->whereHas('productCategories.productCategory', function($query) use ($categorySlug) {
$query->where(['slug' => $categorySlug, 'lang_id' => session('localeID')]);
})
->with(['productImages', 'productFeatures', 'productFeatures.productFacets', 'productCategories', 'productCategories.productCategory', 'productComplements', 'productComplements.product', 'productComplements.product.productCategories.productCategory', 'productComplements.product.productImages', 'productComplements.product.productFeaturesNative', 'productComplements.product.productFeaturesNative.productFacets'])
->first();

return $getDetails;
  }
Burada nasıl bir ekleme yaparak istediğime ulaşabilirim?