Tasarım kısmında güzel bir yenilik yapılırsa 2.sürümünü alabilirim
@nivusoft;un paneli fazlasıyla hoşuma gitti fakat güncelleme almamış uzun süredir, tasarımlarda modernleştirmeler yapılması gerek
Ben başka scriptlerinde kullanıyorum hoşuma gidiyor. Ama o scripte dediğiniz gibi uzun süredir bakılmıyor. V2 gelirmi bilemiyorum. Onarın işleri çok yoğun oluyor. Yenilme yapılırsa güzel olabilir. Awoken hocamın scripti yokken o vardı piyasada çok sattı hala satıyor. Bence o kadar kazanılan paranın hakkını vermeleri gerekiyor.
@nivusoft; Ekibini seviyorum. Ama bir konuda hem haklılar hem haksızlar. Yeni eklenti getiriyorlar paralı, tema geliyor paralı. Paralı gelmesi doğurumu doğru ama arada ücretsiz veya müşterileri düşünen hareketler gelebilir. Atıyorum 6 eklenti getirirsin 1 adet ücretsiz seçme hakkımız olur. Yani onlarda kendi çapında haklı bizde haklıyız. Piyasada hep aynı script olduğu için bir süre sonra bıkabiliyor insan değişiklik istiyor yeni tema gelecek diye sevindiriyorlar ücretli geliyor.
Ama destek anlamında falan çok iyilerdir. Yaptığım yorumda kötü olarak algılamayın. Ben beğeniyorum.