Öncelikle herkese iyi akşamlar,

Birkaç gündür forum alt limit kurallarına, kategori kurallarına uymayan çok sayıda kişi görüyorum, bu konuyu da bu sebeple açmak istedim. Instagram kategorisinde konu açarken, şartları onaylayıp orada yazan herşeyi okudum kabul ediyorum tuşuna basıp konu açabiliyoruz. Fakat gördüğüm kadarıyla bu uyarı ekranını okuyamayan / okumadan onaylayan kişiler var. Bu kişilerin açıkça onayladığı şartları yerine getirmemesi sebebiyle forumdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Bir diğer değinmek istediğim konu ise tasarım kategorisindeki alt limit kurallarının okunmaması.
Daha az önce 3 TL'ye tasarım yapıyordu bir kişi.
Alt limit kurallarına uymayan müşteriler de mevcut, whatsapp üzerinden ulaşıp taban fiyatın altında tasarım yapmamızı isteyen kişiler oluyor. Bu kişileri şikayet etmemiz için bir bölüm oluşturulabilir belki.

Forumda çok güzel yürekli insanlar var. Bu işe emek verip, kurallara uyarak ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar. Lütfen bu arkadaşlara biraz saygınız olsun, alt limit kurallarına uyalım, kategori kurallarına uyalım. Herkese bol kazançlar diliyorum, saygılar.